Charmante half vrijstaande woning in Amarilla Golf

Contacteer voor prijs

Details

 

Charmante half vrijstaande woning in het hartje van Amarilla Golf in Tenerife. Omringd door groen met direkte toegang tot de golfbaan. Gelegen in het PALM GARDENS-complex en beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, 3 balkons met uitzicht op zee en uitzicht op de golfbaan, een ruim privéterras van 190 m2 met barbecue ruimte.

De woning met bouwjaar 2008, is in perfecte staat, aangekocht in 2015 door de eigenaren, volledig gerenoveerd en voorzien van airconditioning.

Het huis is volledig toegankelijk, het heeft een moderne lift die u naar de eerste verdieping brengt, daar vinden we een volledig ingerichte keuken, met kleine patio voor wasmachine en droger. Een apart toilet. De gezellige, ruime woonkamer/eetkamer heeft 2 grote balkons, met uitzicht op de zee en de bergen en tweede balkon met uitzicht op de golfbaan.
In de begane grond beneden hebben we 2 grote slaapkamers en 2 volledige badkamers (1 is suite met badkamer) elk hebben grote glazen deuren en toegang tot het grote privé terras.
De bovenste verdieping heeft een ruim dakterras met spectaculair uitzicht op de golfbaan en heeft genoeg ruimte om bv een jacuzzi te plaatsen.
Het gebouw heeft een lift, gemeenschappelijke ruimtes en een gemeenschappelijk zwembad.
De woning beschikt over een grote privé garage met berging.
De gemeenschappelijke kosten van 150 euro per maand zorgen voor volledige schoonmaak en onderhoud van het complex.

  • ID: 4191
  • Published: 28 november 2022
  • Last Update: 28 november 2022
  • Views: 514
Chat
CedWhatsApp