Canary Casa Property Care™ is gewapend met een krachtige (CRM) suite van geïntegreerde huishoud- en onderhoudstools voor een complete zorg voor vakantiewoningen, waar eigenaren kunnen op rekenen, stiptheid en gedrevenheid naar onze verhuurders en huurders toe.

  • Canary Casa Property Care™ deelt de negatieve en positieve taken met ons interne team om problemen te onwijken en ook bij situaties zoals onverwachte overbelasting kunnen we rekenen op externe adviseurs of bedrijven.

De software zal worden bijgewerkt naarmate de vereisten toenemen, om services uit te breiden en te automatiseren om ons intern team door te stomen naar een zekerheid naar alle partijen toe.

  • Bestaande diensten zijn werkorderbeheer, geautomatiseerde communicatie met de residentiële eigenaren, huishouding en schoonmaak-, onderhouds- en aanvullende diensten afgewerkt met checklists om miscommunicatie te voorkomen.
  • Het systeem biedt snelle toegang tot individuele schoonmakers, werkbelastingen, geschatte tijden en uitbetalingen die de werklast afneemt en inruilt voor comfort en gemak.
  • Beheer om eenvoudige rapporten te verstrekken met de volledige levenscyclus van huishouding en onderhoud.

Automatisch verzenden van sms-berichten en e-mailmeldingen naar eigenaren en interne werknemers of externe bedrijven wanneer werkorders zijn toegewezen of bijgewerkt.

  • Onze taken en checklists zorgen keer op keer voor een goede uitvoering.

Canary Casa creëert gelijktijdig facturatie en kosten naar de eigenaar toe bij de gehele levenscyclus van het proces.