Investering & Advies

Investeren met ondersteuning van Canary Casa begint bij het onderzoeken (research) van potentiële sites en/of eigendommen . Deze onderzoeken gaan samen met juridisch advies over het bijvoorbeeld vergunningen om te verbouwen van eigendommen, inclusief  machtigingen, eigendom of persoonlijk schuldonderzoek naar de eigenaar van het onroerend goed (verkoper).

Beleggers die onroerend goed aan hun portefeuille willen toevoegen, kunnen hulp van Canary Casa Independent Consultants nodig hebben tijdens dit proces.

In deze rol zal de onafhankelijke adviseur een economische analyse uitvoeren om de investering te verzekeren om een positieve output te bemachtigen.

Dit kan beginnen met een analyse van de prijsstelling, het aanbod, de legaliteit en de vraag van het type vastgoed of de locatie. De onafhankelijke adviseur kan ook taxaties van onroerend goed en verzekeringspolissen beoordelen.

Normale makelaars of huiseigenaren zijn niet verplicht om onderzoek te doen of advies te geven over de aankoop van onroerend goed, Het is hun taak om ervoor te zorgen dat de transactie voor kopers en verkopers soepel verloopt. Een makelaar in onroerend goed krijgt bijvoorbeeld meestal een commissie op basis van een percentage van de verkoopprijs van het onroerend goed.

Canary Casa is van plan om ons bedrijf alleen in het Engels en Nederlands te lanceren om de geleverde kwaliteit te garanderen; richting potentiële investeerders; maar ondanks is onze interne taal in het bedrijf Spaans.

Naar het einde toe van het eerste jaar van onze activiteiten zullen de Russische en Scandinavische markt toegevoegd worden na intensief marktonderzoek en een uitgebreide opleiding.

Eigenschappen die echter niet aan ons portfolio zijn toegevoegd omdat taalgebrek geen optie is; dus huisbezoeken en overleg met de eigenaren (verkopers) zal plaatsvinden in hun moedertaal door onafhankelijke derden in te huren die optreden als adviseurs.

De onafhankelijke consultants van Canary Casa bieden een grote verscheidenheid aan diensten aan verschillende soorten klanten. Het maakt echter niet uit in welke branche ze zich ook bevinden, klanten huren uiteindelijk Canary Casa in om ervoor te zorgen dat ze het gewenste rendement op hun investering te bereiken. ROI

 1. Uw persoonlijke focus,

  • Het is essentieel om te bepalen wat u van uw vastgoedinvestering wilt. Is het:

   • Een vakantiehuis dat inkomsten genereert als het niet in gebruik is?

   • Kapitaalwinst. (Renovatie en verkoop op korte termijn of lange termijn)?

   • Een consistent tweede inkomen? (Kopen om te verhuren)

 2. Creëer een tijdschema
  • Kort Termijn (minder dan 3 Jaar): Om in korte tijd rendement te behalen, kan dit een interessante optie zijn, hoewel dit gepaard gaat met kosten en een hoog risico met zich meebrengt, een kort rendement is het kopen van onroerend goed met een lagere marktwaarde, het renoveren en vervolgens met winst verkopen.
  • Lang Termijn(12 jaar of meer): Een hoger rendement over een langere periode, kan, kopen om te verhuren als vakantie de geschikte optie zijn. Rendementen van tussen de 7 en 12 procent zijn redelijkerwijs te verwachten, maar variabelen als rentetarieven, periodes van leegstand en lopende onderhoudskosten kunnen hierop van invloed zijn, hiervoor komt Canary Casa Independent Consultants tussen om deze problemen op te lossen.
 3. Eventueel klein Beginnen?
  • Als het voor U vooralsnog te riskant is om volledig eigenaar te worden van een onroerend goed, overweeg dan om te investeren in het CCIT (Canary Casa Investment Trust) of fonds.
  • Dit investeringsfonds is goed gestructureerd en biedt de houder meer liquiditeit, al is dit niet de prioriteit van Canary Casa Independent Consultants, is dit wel een optie om deze CCIT op een latere basis om te zetten naar een investering van een eigen vakantie-eigendom.
 4. Herzie uw plan voortdurend met een onafhankelijke consultant bij Canary Casa
  • Houd duidelijke notities van uw beleggingsproces en plan van tevoren, stel uzelf hypothetische vragen zoals:
   • Vraag: Als de hypotheekrente met X procent verandert, wat voor invloed heeft dit dan op mij?
    • Antwoord: Canary Casa berekent elk investeringsplan met een vaste rentevoet om dit te vermijden.
   • Vraag: Wat voor invloed heeft dit op mij als vastgoedprijzen stijgen / dalen?
    • Antwoord: Een eigendom op de Canarische eilanden heeft een bezettingsgarantie op het gebied van vakantieverhuur. Indien het op een aantrekkelijk kader geplaatst wordt en aantrekkelijke toeristische eigenschappen van pas zijn, met een bezetting van ongeveer 70%.
 5. Investeren in het buitenland
  • Focus om te profiteren van de markten die mogelijk lagere investeringsniveaus met hogere opbrengsten vereisen.
  • Normaal zult u uitgebreid tijdrovend onderzoek moeten doen voordat u geld overdraagt ​​aan een derde partij, Dit is de expertise bij Canary Casa onafhankelijke consultants, om dit allemaal op de juiste manier met de juiste juridische oplossingen, om deze risico´s 100% te vermijden.
  • Canary Casa kijkt niet alleen naar de waarde en het potentieel van het onroerend goed. Ook de economie en politieke stabiliteit van het land waarin u investeert is belangrijk.
  • Canarische Eilanden is een toeristische hotspot, de onroerendgoedmarkt is er lucratiever. De overzeese investeringshotspot is momenteel Tenerife.
 6. Bespaar geld op belastingbetalingen
  • Canary Casa onafhankelijke consultants zijn een groep van deskundigen en professionals op het gebied van vastgoed- en boekhoudkundig advies. Door onze vastgoedbeleggingsinstrumenten te gebruiken en bepaalde soorten onroerend goed aan te raden met het juiste advies, is het zeker mogelijk om de belastingbetalingen te verminderen.

Tip !!! De vakantie vastgoedsector levert veel meer gegevens dan vroeger. Canary Casa houd dit natuurlijk in de gaten, en zorgt ervoor dat u geen verkeerde keuzes maakt van een misleidend nieuwsbericht. Canary Casa structureerd uw planning, met een uitgebreid dossier tot in de puntjes uitgezocht voor uw overgaat naar de juiste beslissing om elk risico te vermijden.

Chat
CedWhatsApp