Onafhankelijke Adviseurs

Canary Casa geeft de mogelijkheid eigendommen van directe eigenaars en makelaars aan te bieden zonder de commissie uit hun verkopen te beïnvloeden; dit zonder het nemen van enig aandeel in de richting van Canary Casa. Afgezien daarvan zullen we rechtstreeks communiceren met de eigenaren van een onroerend goed.

Bereid alles voor om met een ‘onafhankelijke adviseur’ samen te werken. De residentiële koper van een eigendom te laten begeleiden door een een vast honorarium of uurtarief te betalen dat een of meer van onze (juridische) diensten omvat.

Door te opereren als Canary Casa hebben we uitzicht op een breed scala aan variaties op basis van vakkennis. Onze onafhankelijke consultants zijn opgeleid om juridisch deskundig advies te geven, aanbevelingen voor wie overweegt bij de aankoop of ontwikkeling van residentieel vastgoed.

Onze onafhankelijke adviseurs werken doorgaans rechtstreeks samen met kopers en verkopers van woningen. Canary Casa wordt ook verwezen als team van vastgoedadviseurs.

Beschouw de consultants van Canary Casa als experts “achter de schermen”. Ze doen uitgebreid onderzoek om de verkoper en koper te helpen en te ondersteunen met besluitvorming tijdens elke stap van een aankoop of een investering.

In plaats van zich alleen te concentreren op een transactie, is het doel van Canary Casa om ervoor te zorgen dat de klant duidelijk wordt uitgelijnd welke services we hen kunnen aanbieden.

De vergoeding is afhankelijk van het soort werk dat we doen, maar meestal krijgen de onafhankelijke consultants van Canary Casa een flat of uurtarief.

Canary Casa sluit af met alle benodigde partijen, op basis van uitgebreid onderzoek en expertise.

De eerste stap is om een ​​eerste ontmoeting te regelen, in het lokale kantoor in het zuiden van Tenerife of kan worden gedaan op verzoek van de potentiële koper via webconferenties, met de klant om primaire en secundaire doelstellingen te bespreken.

Zodra de doelstellingen worden gedefinieerd, formuleert een Canary Casa-consulent een samenvattend profielrapport om hen te leiden in de meest professionele kosten-effectieve manier.

De exacte rol van de onafhankelijke adviseur hangt af van het type opdrachtgever met wie hij samenwerkt. De klant of het potentieel residentiële koper vertrouwt op de onafhankelijke vastgoedconsulent om de essentie van de investering te bevestigen.

De Canary Casa onafhankelijk adviseur doet dit door een ontmoeting met lokale vastgoedprofessionals; makelaars en het analyseren van goeroes.

Canary casa wordt ingehuurd om van begin tot eind te adviseren over commercieel en onroerend goed.

Leave a reply

Chat
CedWhatsApp